Wijkenfestival 9 september 12.30-17.00 uur !!!

Zoals elk jaar is het feest, georganiseerd door de wijkverenigingen, in park Matilo.

Dit jaar worden er heel veel kinderactiviteiten voor verschillende leeftijdsgroepen aangeboden, zoals doelschieten, boogschieten (ook voor volwassenen), schminken, grabbelen, bootcamp voor kinderen door Visser sport en andere sportieve activiteiten van de Arcade, de Kinderhaven en de Scouting.

Er is een braderie met hapjes en lekkernijen en verkoop van eigengemaakte producten. Dit jaar ook speciale stands van Vulcanus, met speelse activiteiten en informatie rondom het thema energie. Er lopen Romeinen rond die u van alles kunt vragen over vervlogen tijden.  

Op het centrale terras kunt u, onder het genot van een drankje genieten van de optredens op het podium. Onze eigen straatmuzikant Tjebbe neemt u mee naar de 60-ties.

Zoals altijd eindigt het feest weer met een vrolijke loterij. Suze en Tineke verkopen de lootjes en iedereen maakt grote kans op de prijzen die gedoneerd worden door:

Kledingwinkel Snijders, bloemenwinkels Asarum en Bert Kulk, schoenenwinkel Den Elzen, slagerij Henco, de Spar en fietsenwinkel Van Rossum, Bas de Wit en nog veel meer.

Kom allemaal en neem je vriendjes mee uit andere wijken: laat zien dat Meerburg en Roomburg niet saaaaaaai zijn!!

 

Aanmelden Open podium

Voor zangers, dansers, muziekmakers en dj’s is er een open podium.

Meld je voor 1 september aan bij:

Gerard Slokker: 06-12808873, e-mail: gerardslokker@hotmail.com

Geluidsinstallatie en microfoons zijn aanwezig.

 

Marktkraam huren

Wilt u uw (zelfgemaakte) producten verkopen, iets promoten, of lekkere hapjes aan de man/vrouw brengen, meldt u zich dan voor 1 september aan bij:

Willem Westerhoven: 06 – 14503113, e-mail willem.westerhoven@gmail.com.

Kosten voor een kraam: € 14. Heeft u elektra nodig, dan betaalt u € 5 extra.

 

Kleedjesmarkt

Voor kinderen die veel speelgoed en boeken over hebben is er de gelegenheid om hun spullen uit te stallen en te verkopen op de kleedjesmarkt. Meld je wel van tevoren aan bij Tineke Tegelaar: 071 – 5412515, e-mail t.tegelaar@libertas.nl

 

Vrijwilligers

Lijkt het je leuk om te helpen op deze dag, bijv. bij de op- en afbouw van het feestterrein, geef je op bij: Inge Bosch: 06 – 14503113, e-mail: inge.l.bosch@gmail.com