Eerste Hulp bij Energievraagstukken

mrt 15, 2022

Inleiding 

 Wij maken de RoMe groener en gezonder. Nu de energiekosten de pan uitrijzen, loont het kleine maatregelen te nemen om zo nog meer te besparen. Met het project eerste hulp bij energievraagstukken maken we meters naar een duurzame, leefbare en energieneutrale wijk. Een zo laag mogelijke energierekening is goed voor je portemonnee, goed voor de wijk, goed voor ons klimaat. Reden genoeg om meteen aan de slag te gaan!

 Waarom deelnemen?

 Voor iedereen is het mogelijk om je energierekening omlaag te brengen. Ook als je niet veel geld wilt of kunt investeren, zijn er voor elke woonsituatie makkelijke mogelijkheden. Wat zijn voor jouw woning de beste opties? Waar begin je? En wat levert de grootste besparing op? Dat weten de energiemaatjes!

 De energiemaatjes helpen je graag goed op weg! Energiemaatjes zijn enthousiaste buurtbewoners die je helpen met het implementeren van eenvoudige energiebesparende maatregelen zoals het aanbrengen van radiatorfolie. Zo bespaar je niet alleen op je energierekening maar ben je ook nog goed bezig met het klimaat. 

 Hoe deelnemen?

Wil je graag besparen op je energierekening? Boek dan een energiemaatje voor een gratis adviesgesprek. De energiemaatje komt bij je langs. Hij of zij bespreekt met je wat je wensen zijn. Samen brengen jullie in kaart wat de beste energiebesparende maatregelen zijn voor jouw specifieke woonsituatie. De energiemaatjes hebben naast eigen ervaring ook een training gevolgd. Voldoende bagage dus om jou een stap verder te helpen. Meld je aan door een mailtje te sturen naar RoomMeerburg@gagoed.nl