Bezoek bouwplaats – Onderhoud Wilhelminabrug

jul 19, 2022

Onderstaande brief ontvingen we van de Provincie Zuid-Holland 

Beste bewoner,

 Graag nodigen wij u uit om de bouwplaats van de Wilhelminabrug te bezoeken op woensdag 3 augustus van 18.30 tot 20.00 uur. U kunt dan met eigen ogen zien welke werkzaamheden al zijn verricht aan de brug, het wegdek, de hameitorens en de brugkelder. Het beweegbare deel van de brug ligt dan weer op zijn plaats en zodoende kunnen we veilig op de bouwplaats rondlopen. De technische mensen van aannemer Hollandia Services leiden u met plezier rond en aan hen kunt u ook vragen stellen.

Bent u aanwezig?

Om ons goed te kunnen voorbereiden, willen we graag weten of u van de eenmalige mogelijkheid gebruik maakt om de bouwplaats te bezoeken. Via onze project website kunt u zich tot en met vrijdag 29 juli aanmelden en aangeven met hoeveel personen u van plan bent te komen. Kinderen zijn ook welkom.
Aanmelden kan eventueel via deze link: https://www.zuid-holland.nl/onderwerpen/verkeer-vervoer/vaarwegen/groot-onderhoud-wilhelminabrug/aanmeldformulier-bezoek-bouwplaats-wilhelminabrug/

 Op de hoogte blijven
Via de BouwApp app houdt de aannemer u op de hoogte van de werkzaamheden. Ook kunt u via deze app contact opnemen met de omgevingsmanager van de aannemer als u vragen of opmerkingen heeft. Meer informatie over de werkzaamheden is ook te lezen op www.zuid-holland.nl/wilhelminabrug.

 We hopen u te kunnen verwelkomen op 3 augustus!

 Met vriendelijke groet,

Jiri Beijer

Omgevingsmanager