Bericht van de gemeente Leiden, overlast in de wijken

feb 2, 2019

Op dinsdag 11 december was er inloopavond in de Arcadeschool. Hier was het mogelijk om kennis te maken met de wijkagent, wijkboa en wijkregisseur. Ook was er ruimte voor meldingen en overige vragen.

 Bijna alle vragen en meldingen gingen over jeugdoverlast op verschillende plekken in de wijk. Alle meldingen zijn genoteerd en doorgegeven aan wijkagent Ruud Gijbels en de wijkboa’s John van Amsterdam en Perry Roelandse. De collega’s van handhaving en de politie zijn op de hoogte en het jeugdoverlast probleem blijft onder de aandacht.

 Op dit moment lijkt het weer wat rustiger te zijn in de wijk. Wij hopen dat dit zo blijft, al kan het ook komen door de donkere en koude maanden. Mocht u in de toekomst weer overlast ervaren, maakt u hier dan alstublieft melding van bij de wijkagent en jeugdboa’s. 

Alle overige meldingen over o.a. verlichting, containers en andere zaken betreft beheer zijn inmiddels opgepakt door de juiste afdeling. Mocht u nog andere meldingen hebben kunt u deze indienen via: https://gemeente.leiden.nl/inwoners-en-ondernemers/melding-doen-klachten-en-overlast/melding-over-uw-buurt/

 Eva Rosheuvel en Mathilde Wijn, 
Gemeente Leiden
Wijkregie Leiden Zuid