Smart Mobility

sep 9, 2021

Uitnodiging 

Themabijeenkomst Smart Mobility

 Dinsdag 14 september | 19.00 – 20.30 uur

Online via Microsoft Teams

 Wat kan Smart Mobility betekenen voor de nieuwe, verbrede A4 tussen Burgerveen en de N14? Tijdens de (online) themabijeenkomst op 14 september vertellen we u hier graag meer over.

 Rijkswaterstaat werkt aan het project A4 Burgerveen-N14, waarin wordt onderzocht hoe de doorstroming op de A4 tussen knooppunt Burgerveen en de aansluiting met de N14 kan worden verbeterd. Graag houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen op dit project. Dit doen we onder andere met themabijeenkomsten. Op dinsdag 14 september vertellen we u, samen met hoogleraar Serge Hoogendoorn, meer over het onderwerp Smart Mobility.

 Smart Mobility is meer dan een auto die zichzelf bestuurt. Het biedt op allerlei manieren oplossingen voor verkeersdrukte. Want voor een betere doorstroming is meer nodig dan alleen een bredere weg met nieuw asfalt. Daarom werken we voor het project A4 Burgerveen – N14, als aanvulling op de wegverbreding, ook aan Smart Mobility-oplossingen.

 Hoe ziet het programma eruit?

 19.00 – 19.15 uur     

Welkom en introductie project door Joost Hermans, omgevingsmanager project A4 Burgerveen-N14.

19.15 – 20.00 uur     

Presentatie door Serge Hoogendoorn, hoogleraar verkeersmanagement TU Delft, over onder andere: wat is Smart Mobility en hoe werkt Smart Mobility in de praktijk?      

20.00 – 20.30 uur                

Ruimte voor het stellen van vragen en afsluiting themabijeenkomst.

 Hoe kunt u zich aanmelden?

De themabijeenkomst vindt online plaats via Microsoft Teams, op dinsdag 14 september van 19:00 uur tot 20:30 uur. We horen graag of u aanwezig bent. U kunt zich aanmelden door te reageren op deze mail of door een e-mail te sturen naar:
A4-Burgerveen-N14@RWS.nl. U krijgt een ontvangstbevestiging en een link toegestuurd voor de bijeenkomst. Voor meer informatie over het project kunt u terecht op onze website: www.a4burgerveen-n14.nl.

We zien u graag op 14 september a.s.

 Hartelijke groet,

 Joost Hermans

Omgevingsmanager A4-Burgerveen-N14