Dossier Eerste hulp bij Energievraagstukken

Wij maken de wijken Roomburg en Meerburg groener en gezonder. Nu de energiekosten de pan uitrijzen, loont het kleine maatregelen te nemen om zo nog meer te besparen. Met het project Eerste Hulp Bij Energievraagstukken werken we aan  een duurzame, leefbare en energie-neutrale wijk.  Ideeën? Neem contact op via de contactpagina op de website.

Klik hier voor   Vacatures 

Praatjesmakers en Energiemaatjes gezocht

Praatjesmakers en Energiemaatjes gezocht

Enthousiaste Praatjesmakers en Energiemaatjes gezocht
voor buurtproject in de Roomburg een Meerburg. 

Vele wegen leiden naar RoMe en samen werken wij aan een duurzame wijk. De wijkvereniging Roomburg en Meerburg zoekt vrijwilligers voor een buurtproject. Vind je het leuk om actief te zijn in ons mooie wijk? Dan is dit zeker iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar energieke Praatjesmakers/ Energie-maatjes die het leuk lijkt om korte vragenlijsten af te nemen of gratis advies over energiebesparende middelen willen geven aan buurtbewoners.
Je bent enthousiast, gezellig, vriendelijk en het liefst woon je in de Roomburg of Meerbug. Een praatje maken met je buren gaat je makkelijk af.  

Help jij je buren energie te besparen? Je krijgt een gratis training zodat je stevig in je schoenen staat. Voor je inzet ontvang je een vergoeding en draag je bij aan een duurzame leefomgeving. 

Kom het team versterken en maak de RoMe een stukje beter.

Meer weten? Bekijk de vacatures

Aanmelden? Mail naar: RoomMeerburg@gagoed.nl 

Eerste Hulp bij Energievraagstukken

Eerste Hulp bij Energievraagstukken

Inleiding 

 Wij maken de RoMe groener en gezonder. Nu de energiekosten de pan uitrijzen, loont het kleine maatregelen te nemen om zo nog meer te besparen. Met het project eerste hulp bij energievraagstukken maken we meters naar een duurzame, leefbare en energieneutrale wijk. Een zo laag mogelijke energierekening is goed voor je portemonnee, goed voor de wijk, goed voor ons klimaat. Reden genoeg om meteen aan de slag te gaan!

 Waarom deelnemen?

 Voor iedereen is het mogelijk om je energierekening omlaag te brengen. Ook als je niet veel geld wilt of kunt investeren, zijn er voor elke woonsituatie makkelijke mogelijkheden. Wat zijn voor jouw woning de beste opties? Waar begin je? En wat levert de grootste besparing op? Dat weten de energiemaatjes!

 De energiemaatjes helpen je graag goed op weg! Energiemaatjes zijn enthousiaste buurtbewoners die je helpen met het implementeren van eenvoudige energiebesparende maatregelen zoals het aanbrengen van radiatorfolie. Zo bespaar je niet alleen op je energierekening maar ben je ook nog goed bezig met het klimaat. 

 Hoe deelnemen?

Wil je graag besparen op je energierekening? Boek dan een energiemaatje voor een gratis adviesgesprek. De energiemaatje komt bij je langs. Hij of zij bespreekt met je wat je wensen zijn. Samen brengen jullie in kaart wat de beste energiebesparende maatregelen zijn voor jouw specifieke woonsituatie. De energiemaatjes hebben naast eigen ervaring ook een training gevolgd. Voldoende bagage dus om jou een stap verder te helpen. Meld je aan door een mailtje te sturen naar RoomMeerburg@gagoed.nl

Een aanvulling op dit dossier?

Wil je iets bijdragen ten aanzien van dit dossier?